Страници

11.08.2011 г.

Tri O Five - LIVE @ EXIT FEST '11

Тази година те бяха българската банда, която представи страната ни в Сърбия на един от най-големите европейски музикални форуми. Една екзотична формация с много кадифено звучене, омесила сериозно няколко стила в нестандартна формация пасваща както за клуб, така и за джаз-сцена. Изключителни музиканти и професионалисти. Звучат много лачено... някакси не са като другите български групи.

Върнаха се от фестивала EXIT и вече гледат някакси по друг ъгъл...
Тони ми го смели с няколко думи като се видяхме: "Абе слизаш от сцената и ти дават готово DVD с целия сет. А те снимат с 8-10 камери все едно си ... не знам. Нищо не ни липсваше. Страхотно отношение и това е към всяка една банда, без значение дали си от България, от Англия. Ама така трябва да бъде!"


Вчера си поиграх доста с въпросното DVD (сложих надписи, малко пипнах звука и компресирах видеото), но в крайна сметка се оказа, че правата за използване на видео-материала не са 100% уредени... За това слагам само едно клипче от youtube, а за целия LIVE е качен във vimeo, но има парола (който желае да го види, да ми драснете ЛС).
Приятно гледане!


Няма коментари: